dobroge.tv

Live

După Paşte, constănţenii s-au reorientat către mâncarea de tip fast-food. Specialiştii recomandă o perioadă de detoxifiere, după Sărbători

27 aprilie 2022
Publicitate

Pizza, burgerii și shaorma au luat locul drobului și a cărnii de miel. După trei zile în care au mâncat pe săturate preparatele specifice sărbătorilor pascale, constănțenii s-au reorientat astăzi către mâncarea de tip fast-food. Nu puține au fost comenzile pentru astfel de bunătăți, atât la terase, cât și în regim delivery.

A fost forfotă miercuri la o pizzerie din zona Dacia. Angajații localului au pregătit comenzile pentru prânz. Margherita, Quatro Stagione și Diavola sunt cele mai populare sortimente care au plecat spre clienți. Aici, pizza este frământată atent și lăsată la dospit 24 de ore.

“Din această cauză ne-am și spus că facem pizza artigianale. Soțul este pizzar de 20 de ani. Folosim apă, făină și drojdie. O făină de calitate, adusă din Italia, găsim pe piață, este într-adevăr puțin mai scumpă, iar ingredientele majoritatea sunt aduse din Italia”, a spus Alina Jalbă, administrator pizzeria.

Și pentru că gustul este unul desăvârșit, telefoanele au sunat încontinuu încă de la primele ore ale dimineții.

Dacă zilele trecute cuptoarele erau pregătite pentru prepararea cărnii de miel, acum au fost încinse pentru a coace blatul de pizza.

Constănțenii sunt dornici de a savura alte preparate față de cele tradiționale. Fructele de mare, dar și alte produse din pește se numără printre preferințe. Comenzi multe au fost și pentru supe și ciorbe.

“După ziua de Paște lumea a mâncat produse care de obicei sunt mai grele și au optat pentru produse mai ușoare fie ciorbe, supe crème de legume, salate ca să-și mai revină ușor, ușor după mesele și petrecerile de Paște”, a spus Nicu Lascu, administrator restaurant.

Specialiștii recomandă ca în aceste zile să apelăm la un meniu echilibrat, iar o perioadă de detoxifiere, cu o alimentație bazată mai mult pe fructe și legume, ar fi binevenită pentru organism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233