dobroge.tv

Live

Guvernul le recomandă românilor să poarte masca măcar în spațiile aglomerate. ''Orice formă suplimentară de protecţie nu poate decât să ne ajute să ne protejăm unii pe ceilalţi''

27 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Numărul de cazuri de COVID sunt în creștere, inclusiv în județul Constanța. Astăzi, în cadrul ședinței de guvern, toți miniștrii au purtat masca de protecție. Motiv pentru care executivul continuă să le recomande cetățenilor să poarte masca măcar în spațiile aglomerate, cum ar fi în mijloacele de transport în comun. De asemenea, oamenii nu trebuie să uite și de măsurile de igienă. Peste 200 de români sunt internaţi în secţiile de ATI.

"Purtatul măştii în spaţiile aglomerate, că vorbim de mijloace de transport în comun sau încăperi unde nu se asigură acea distanţă minimă, mai ales că vorbim acum, specialiştii vorbesc despre faptul că, deşi nu este la fel de periculoasă ca variantele anterioare, şi această formulă care tinde să devină predominantă este destul de contagioasă, din ce în ce mai contagioasă. Ca atare, orice formă suplimentară de protecţie nu poate decât să ne ajute să ne protejăm unii pe ceilalţi. Din păcate, după o perioadă atât de îndelungată, în care valurile de COVID-19 au lovit inclusiv România şi am văzut zeci de mii de victime care şi-au pierdut viaţa în această perioadă, ne gândim cu toţii atât la familiile lor, dar şi la cei care s-au recuperat, poate chiar cu greu, trecând o dată sau de două ori sau de mai multe ori prin această boală, că, după această experienţă dureroasă, cu toţii ne dorim să folosim mijloace de protecţie chiar şi fără a fi fost obligatorii, dar vin în menţinerea sănătăţii noastre. Sunt, potrivit datelor existente acum deja, dacă am înţeles bine, peste 200 de români care sunt internaţi în secţiile de ATI cu o formă severă a bolii, iar numărul de cazuri am văzut că este, de asemenea, în creştere", a declarat Dan CĂRBUNARU, purtătorul de cuvânt al Guvernului.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233