dobroge.tv

Live

Numărul cazurilor de gripă în județul Constanța crește alarmant. Medicii trag un semnal de alarmă și îi roagă pe constănțeni să respecte măsurile de protecție

10 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Numărul cazurilor de gripă în județul Constanța crește alarmant. Din 192 de teste, 51 au ieșit pozitive. 40 dintre ele sunt la copii. Șapte au rămas internați în spitalul județean. Medicii trag un semnal de alarmă și îi roagă pe constănțeni să aibă grijă de sănătatea lor și să respecte măsurile de protecție. Ba mai mult, la unitatea medicală, de astăzi, accesul vizitatorilor în secțiile cu risc a fost interzis, iar pe celelalte secții programul a fost redus la două ore.

"În ultima săptămână la nivelul Spitalului Județean de Urgență Constanța din 192 de teste de gripă efectuate 51 au fost pozitive. Numărul este în creștere având în vedere că în urmă cu o săptămână fuseseră confirmate doar 7 cazuri. Din cei 51 de pacienți, 40 sunt copii. 7 dintre ei au rămas internați în Spitalul Județean Constanța, majoritatea având vârste foarte fragede. Tot în aceeași perioadă au fost înregistrate 75 de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii și peste 200 de pneumonii, cei mai afectați fiind tot copiii. În total, în cele șapte zile de referință, în cadrul Spitalului Județean Constanța au fost internați peste 200 de copii care au primit astfel tratament de specialitate", a declarat Crina KIBEDI, purtător de cuvânt SCJU Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233