dobroge.tv

Live

Salata boeuf, gustoasă dar periculoasă. Nutriționiștii atrag atenția: „Nu trebuie combinată cu fripturi sau alte mâncăruri”

12 aprilie 2023
Publicitate

Salata boeuf este nelipsită de pe mesele de sărbători, fie că vorbim de Crăciun sau Paște. Acest preparat este însă consumat uneori în exces. Lucru care ne poate afecta sănătatea. Este adevărat că ingredientele folosite pentru prepararea ei sunt legumele care sunt bogate în vitamine și minerale, însă maioneza și carnea grasă sunt cele care sunt dăunătoare organismului nostru. Specialiștii ne sfătuiesc să punem carne de vită, în loc de porc sau miel și să o consumăm în cantități cât mai moderate.

Salata boeuf care este prezentă și de Paște și de Crăciun. Salata boeuf este o combinație de mâncăruri destul de grele, în special maioneza care este prezentă în acest timp de alimentație. La fel, ar trebui dacă nu se poate renunța la acest aliment, să-i spunem aliment ar trebui să fie într-o cantitate destul de mică și bineînțeles să nu fie combinat cu fripturi sau alte tipuri de mâncăruri”, a declarat Diana Pivniceru, antrenor fitness.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233