dobroge.tv

Live

Recomandările nutriționiștilor pentru masa de Paște: „Cruditățile să fie prezente chiar asezonate de orice alt aliment și acesta să fie în număr foarte mare”

14 aprilie 2023
Publicitate

Fructele și legumele nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște și nici din alimentația noastră zilnică. Sunt bogate în vitamine, fibre și minerale și ne ajută organismul să funcționeze așa cum trebuie. Fie că alegem o friptură de miel sau sarmale, lângă trebuie să avem și o salată de crudități. Legumele din farfurie echilibrează preparatele care au un conținut caloric mare pe care constănțenii le consumă în perioada sărbătorilor pascale.

Cruditățile să fie prezente chiar asezonate de orice alt aliment și acesta să fie în număr foarte mare. Ele conțin fibre, conțin vitamine, alături de fructe, bineînțeles. Ar fi ok să mâncăm fructe în orice perioadă a zilei și să nu ținem cont ce culoare au, ce mărime au, într-adevăr calitatea contează foarte mult, însă fructele și legumele nu ar trebui să lipsească din orice eveniment al anului, nu doar de Paște sau Crăciun”, a declarat Diana Pivniceru, antrenor fitness.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233