dobroge.tv

Live

Cancerul poate fi învins! Cora Gache, medic primar: „MedEuropa oferă aceeași șansă pentru toți. De ce? Pentru că tratamentul este absolut gratuit”

22 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

În fiecare zi, un diagnostic crunt schimbă viața a două familii din Constanța. Anual, numărul de cazuri de cancer crește atât la nivel național, cât și la nivel mondial. În România în fiecare an cifra persoanelor diagnosticate cu această boală se mărește cu 100.000. Cele mai frecvente localizări sunt raportate la nivelul colului uterin, prostată și sân. A fost și cazul Lăcrămioarei care în 2018 a primit cumplita veste că suferă de cancer de col uterin, însă nu s-a dat bătută.

Cu toate că eu plecasem spre București, neștiind că la Constanța noi avem o clinică de Radioterapie, de acolo m-au trimis aici. Am venit și am și început rapid tratamentul, radioterapia. N-am crezut că pot fi învingătoare, dar s-a putut”, a declarat Lăcrămioara Marin, pacientă.

Echipa de medici specializați din cadrul centrului MedEuropa luptă pentru sănătatea pacienților care le trec pragul. Tehnologia de ultimă generație, dar și medicii, fizicienii, asistenții și personalul adminstrativ oferă celor aflați în suferință un act medical adecvat, precis și echilibrat, iar de costuri nu trebuie să vă faceți griji.

„MedEuropa venind în Constanța a oferit o șansă la viață pacienților de aici și pacienților care nu-și permiteau să plece în alte țări. MedEuropa oferă aceeași șansă pentru toți. De ce? Pentru că tratamentul este absolut gratuit, pacientul nu plătește nimic de când intră în acest centru și până când iese”, a declarat Cora Gache, medic primar.

„Încercăm să ne specializăm personalul la centre de renume din străinătate în așa fel încât învățând de la cei mai buni să putem să ne aducem contribuția și în România, atât pentru pacienții nostri, cât și pentru educarea celorlalți colegi”, a declarat Gabriel Rîcu, medic primar.

Primul centru MedEuropa a fost deschis la Constanța în luna mai 2018. Acesta este unul dintre cele mai moderne centre de radioterapie din România. Succesul echipei se bazează pe efortul comun al unei rețele de specialiști care oferă radioterapie de ultima generație. Aceasta permite accesul la cunoștințele și resursele necesare pentru a oferi cea mai bună examinare și un diagnostic precis.

„Suntem un centru terțiar, adică specialitatea noastră este radioterapia, avem și oncologia. Scopul este de a oferi tuturor pacienților tratamente de radioterapie care lipseau cu desăvârșire în această zonă. Tratamentele pe care noi le oferim pacienților sunt comparative și sunt auditate de celelalte structuri din Europa”, a declarat Bogdan Angheloiu, director general MedEuropa.

MedEuropa a împlinit 5 ani de activitate la Constanța, timp în care echipa de medici a studiat și a luptat pentru salvarea vieților și ameliorarea suferinței celor bolnavi.

Cancerul poate fi învins! MedEuropa este alături de tine!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233