dobroge.tv

Live

Încă un pas pentru Spitalul ''Mama și Copilul'' din Constanţa

27 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

S-a mai făcut un pas pentru construirea Departamentului „Sănătatea mamei și copilul” din cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța. O companie din București se va ocupa de supervizarea lucrărilor. Consiliul Județean a atribuit deja contractul de servicii. Valoarea se ridică la peste 960.000 lei fără TVA. 

Unitatea medicală va fi finanțată prin Banca Europeană de Investiții. Asta după ce în urmă cu două luni, Ministerul Sănătății a anunțat că șase spitale sau secții noi, au pierdut finanțarea prin PNRR, printre acestea numându-se și proiectul de la Constanța. 

Noua construcție va avea funcția unui spital care va avea două secții de Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie și Chirurgie-Ortopedie Pediatrică. Acest nou corp al SCJU va beneficia de un număr total de 365 paturi, două blocuri operatorii și va fi deservit de un număr de 110 locuri de parcare. 

De asemenea, viitoarea structură medicală va deține și două unități de primiri urgențe pentru Pediatrie și pentru Obstetrică și Ginecologie, fiecare dintre acestea având flux propriu de primire a pacienților.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233