dobroge.tv

Live

Criză de vaccin antigripal

05 noiembrie 2020
Publicitate

Este din nou criză de vaccin antigripal. La farmacii, stocurile au fost epuizate. Oamenii care vor să se imunizeze și nu au apucat s-au înscris pe listele de așteptare. Și medicii de familie se plâng de lipsa vaccinurilor din farmacii.

Cererea de vaccin antigripal este foarte mare în acest sezon. Pe lângă bolile de sezon, creșterea cazurilor de covid i-a speriat pe oameni, care s-au înghesuit să își cumpere vaccinul.

În farmacii nu se mai găsește vaccinul de zile bune. Oamenii s-au înscris pe listele de așteptare, pentru a fi anunțați când se vor reînnoi stocurile. Cei mai norocoși sunt cei care s-au vaccinat deja la medicul de familie.

Medicii sesunt îngrijorați de numărul foarte mic al dozelor primite. Ei spun că fac față cu greu cererii, însă cu toate acestea îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze.

Perioada de vaccinare a început după 15 octombrie, pentru ca imunizarea să dureze până la sfârșitul sezonului rece, în martie. Anul acesta s-au comandat de două ori mai multe doze față de anul trecut. Vaccinul antigripal recomandat pentru acest sezon are 4 tulpini și costă 55,5 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233