dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Direcția de Sănătate Publică, în căutare de studenți voluntari

CONSTANȚA. Direcția de Sănătate Publică, în căutare de studenți voluntari
10 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța, caută studenți voluntari pentru a face anchete epidemiologice telefonic și pentru a susține activitatea din call-center. Activitatea DSP s-a mutat în Corpul B al Facultăţii de Medicină, ce aparține de Universitatea „Ovidius” din Constanţa.

Se va realiza un training cu voluntarii, programul de lucru se va decide ulterior în funcţie de necesitate şi disponibilitatea acestora. Punctul de lucru s-a mutat in Corpul B al Facultăţii de Medicină – Amfiteatrele P20 şi P23”, transmite DSP, citat de Adevărul.

Se pot înscrie studenţi de la orice facultate a Universităţii „Ovidius" începând cu anul II, completând următorul formular:

https://bit.ly/38t1tty

Ne dorim ca numărul de voluntari să fie cât mai mare pentru a acoperi carenţele din cadrul centrului. Vă asigurăm că niciun voluntar nu va fi expus oricărui fel de pericol, în special infectarea cu COVID-19”, spun reprezentanţii Universităţii „Ovidius”, menționează sursa citată.

Referitor la acțiunile de voluntariat, Direcția de Sănătate Publică, împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale și conducerea Universității „Ovidius”, au hotărât:

  1. Activitatea se mută din sediul DSP în campus CORP B, unde vor exista reprezentanţi DSP pentru instruire zilnică
  2. Se vor face contracte de voluntariat pentru fiecare voluntar în parte, numai dacă acesta prezintă activitate de cel puţin o tură pe zi (o tură = trei ore) timp de șapte zile (nu trebuie să fie consecutive şi se pot face mai multe ture pe zi).
  3. Turele se vor împărţi în intervalele orare 9:00-12:00, 12:00-15:00, 15:00-18:00 cu respectarea normelor de distanţare socială şi cu igienizarea între ture a sălilor.
  4. Este nevoie de minim 12-15 voluntari pe zi la Campus şi opţional se va merge la Prefectură (pentru ani terminali sau cadre didactice).
  5. Coordonatori ai voluntarilor vor fi studenţi de la Facultatea de Medicină: Bugescu Andreea, Căpraru Renate şi Yener Ibadula.
  6. Toate absenţele de la Cursuri/Stagii sunt şi vor fi motivate, iar în cazul în care există probleme, conducerea Facultății va lua legătura cu profesorul.
Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233