dobroge.tv

Live

CRIMA CARE A ÎNGROZIT CONSTANŢA

Profesoară ucisă pentru 500 de lei. Criminalul a dezbrăcat-o, a legat-o de mâini și i-a pus un căluş în gură pentru a induce Poliţia în eroare

Profesoară ucisă pentru 500 de lei. Criminalul a dezbrăcat-o, a legat-o de mâini și i-a pus un căluş în gură pentru a induce Poliţia în eroare
08 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O profesoară din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Descoperirea a fost făcută de sora sa. Victima crimei de la Cernavodă se numeşte Cristina Palu din Cernavodă şi era profesor - psiholog în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia.

Ucisă pentru 500 de lei

Crima îngrozitoare a fost descoperită, joi dimineaţă, chiar de sora profesoarei.

"În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112, pompierii ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare, şi de asemenea în sprijin o ambulanţă SAJ. Sosiţi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa cu mijloacele din dotare şi în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată", au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Totodată, IPJ Constanţa anunţa că este în desfăşurare o anchetă în care poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, investighează cazul cu suspiciunea de crimă, deoarece femeia găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Cernavodă ar fi avut mâinele legate la spate.

Criminalul a fost prins de oamenii legii. Potrivit unor surse neoficiale, acesta a lucrat la termopane şi a avut lucrări la ea acum doi ani și anul trecut. Acesta a ajuns la ea acasă cu gândul să o tâlhărească, dar nu a găsit decât 500 lei. Bărbatul a crezut că are mai mulți bani și ca să o convingă să îi dea banii a strâns-o cu o chingă de gât până a omorât-o. Când şi-a dat seama de fapta sa, a dezbrăcat-o, a legat-o de mâini și i-a pus un căluş în gură cu scopul de a induce poliţia în eroare, pentru a părea că a fost victima unui viol. I-a luat apoi cardurile, telefonul și le-a aruncat pe autostradă. Autorul a fost prins la Pietreni.

Bărbatul de aproximativ 40 de ani se află acum internat în spital după ce a încercat să se sinucidă. Acesta a ingerat antigel și otravă de șoareci.

Mesaje de condoleanțe după moartea profesoarei Cristinei Palu

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța a postat un mesaj emoționant:

"Dragii noștri,

Vă anunțăm, cu o tristețe fără margini, moartea fulgerătoare și violentă a colegei noastre, profesor consilier școlar Cristina Palu, un OM care va rămâne mereu în sufletele noastre! Familia CJRAE Constanța este pusă, astăzi, la grea încercare!Cu profund regret,Echipa CJRAE CONSTANȚA"

"Dumnezeu să o odihnească! Sper ca vinovatul să își primească pedeapsa meritată!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233