dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Încă un tânăr, de doar 26 de ani, şi-a pierdut viaţa. Pasagerul din dreapta a agonizat ore bune, lângă cadavrul prietenului său

CONSTANŢA. Încă un tânăr, de doar 26 de ani, şi-a pierdut viaţa. Pasagerul din dreapta a agonizat ore bune, lângă cadavrul prietenului său
18 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

La o zi după tragedia de la Agigea, unde un tânăr de doar 23 de ani şi-a pierdut viaţa, astăzi un alt accident a aîndoliat o familie din Constanţa.

Alarma a fost dată în jurul orei 12.00, cîn ISU Dobrogea a fost solicitat, prin apelul unic de urgență 112, să intervină la un accident rutier în comuna Topraisar, pe câmp, unde într-un canal de irigații era căzut un autoturism. În urma accidentului au rezultat două victime, din care una era încarcerată.

La fața locului au fost alocate două autospeciale ISU, un echipaj SAJ și elicopterul Smurd. Din păcate, una din victime a fost declarată decedată la fața locului, iar a doua a fost preluată de către elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit IPJ Constanţa, "astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum de exploatare agricolă din comuna Topraisar. Conform primelor cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 26 de ani, a condus un autoturism care s-a răsturnat într-un canal de irigații.În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager, un tânăr de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală".

Şi-a petrecut noaptea lângă prietenul mort

Potrivit primelor informaţii, cei doi au împrumutat mașina de la un prieten aseară și nu au mai revenit. Au fost căutaţi ore în şir de prieteni, dar au fost găsiţi astăzi, din întâmplare.

Tânărul de 20 de ani se afla pe scaunul din dreapta într-o maşină condusă de prietenul său, în vârstă de 26 de ani, când, la un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a plonjat într-un canal de irigaţii secat.

În urma impactului violent, şoferul a murit, iar pasagerul din dreapta a fost grav rănit. Cei doi au rămas încarceraţi, iar cel care a supravieţuit nu a putut apela serviciul de urgenţă. Astăzi, un localnic care trecea prin zonă a observat maşina căzută în canal şi a sunat la 112.

Medicii l-au preluat pe tânărul de 20 de ani şi l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă, dar şi un dosar penal. Oamenii legii trebuie să afle dacă şoferul se afla sau nu sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233