dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Durere de nedescris după moartea Cristinei, ucisă pe trecere de un şofer băut. O familie şi-a pierdut copilul, un gol în inimile prietenilor: ''Să străluceşti măreţ acolo sus''

CONSTANŢA. Durere de nedescris după moartea Cristinei, ucisă pe trecere de un şofer băut. O familie şi-a pierdut copilul, un gol în inimile prietenilor: ''Să străluceşti măreţ acolo sus''
27 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Constanţa trece prin clipe grele după ce şi-a pierdut copilul în urma unui grav accident ce a avut loc pe 21 octombrie, pe Șoseaua Mangaliei. Fata traversa trecerea de pietoni din dreptul Şcolii nr.15 "Grigore Antipa”, moment în care a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani.

Fata era elevă în clasa a IX-a. la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța şi făcea naveta de la Lazu. Colegii ei au strâns din puţinul lor pentru a oferi un ajutor familiei îndurerate.

Zeci de mesaje de condoleanţe pentru Cristina

Iti multumesc pentru toate amintirile pe care le-am petrecut impreuna iti multumesc ca mi-ai fost cunostiinta, colega cat si prietena. iti multumesc ca ai fost acolo pentru mine si m-ai ajutat cum ai putut tu. Ai grija de tine inger acolo sus. Te iubim neconditionat

Multumesc pentru toate amintirile pe care le aveam impreuna, multumesc ca ai fost mereu langa mine si m ai ajutat cum ai putut, multumesc pentru tot curajul pe care il am azi datorita tie! multumesc ca ai avut incredere in mine si m ai sustinut mereu, dar iti multumesc ca ai fost si umarul pe care sa plang. Iti multumesc ca mi ai fost prietena. Ai grija de tine acolo sus, inger! Te iubim neconditionat!

Drum lin catre ingeri, suflet frumos!

Nu îmi vine să cred așa ceva.. o dulceață de fată, mă bucur enorm că am fost prietene, chiar dacă nu am apucat să ne vedem față în față. Vei rămâne mereu în amintirea mea, drum lin spre îngeri și sincere condoleanțe familiei!

Drum lin către îngeri, draga noastra!!

Dumnezeu să te aibă în paza lui copil frumos!

Dumnezeu s-o odihneasca in pace...pacat ca nu avem legi mai aspre pentru soferii inconstienti...

Offff, doamne, așa de tânăra și viitorul in fata. Doamne Ia-o alături de tine ca a fost un suflet nevinovat. Drum lin Spre îngeri

Sincere condoleante! Suflet nevinovat! Nici nu sunt cuvinte pt asa ceva când e vb de copii

Ingerasule drag si dulce sa stralucesti maret acolo sus, sa luminezi, sa veghezi si sa dai putere familiei tale indurerate!Dumnezeu sa te odihneasca vesnic!Si noi finii, te vom iubi mereu Cris!

Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace, suflet drag!În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să îți găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei tale. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!Drum lin către îngeri suflet bun, o sa ne fie dor de tine!Mulțumesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut! Mulțumesc pentru toate amintirile!

Iubita mea ....,ce soarta ai avut ! Nu pot sa.mi revin deloc sury meu frumos, e nedrept sa nu mai fi pe acest pamant ! Dumnezeu sa-ti lumineze calea catre ingeri ,copil bun si frumos ! Am atatea amintiri frumoase cu tine ,am trait impreuna in aceeasi casa ,am dormit impreuna ,am mancat impreuna ,te iubeam mai ceva ca pe o sora, nu credeam vreodata asa ceva ! Imi pare rau ca nu sunt langa tine pe ultimul tau drum ! Ce expresie dureroasa ,nu pot ,nu stiu ce pot spune ,sunt incapabila sa pot transmite cuvinte de incurajare familiei tale ..!Te voi iubi mereu scumpa mea ! Daca te intalnesti cu mami acolo sus in cer sa-i dai o imbratisare puternica din partea mea ,stiu ca veti avea grija de noi ! Va iubesc ! Sincere condoleante familiei ! preaaa repedeeee, Doamne, Antooo ! Te iubesc ! Putere maxima pentru eaa! Are nevoie de tine sa aiba cine o pomeni pe acest pamant ! Acum este un inger...

Cum a avut loc accidentul

Accidentul a avut loc pe 21 octombrie, în jurul orei 6.40. Polițiștii rutieri care au ajuns la faţa locului au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, și un pieton, o tânără de 16 ani. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei, aceasta fiind transportată la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Mama fetei a declarat atunci că adolescenta se îndrepta către liceu când a fost lovită de mașină. Deşi starea sa era foarte gravă, familia fetei a sperat într-o minune. Din păcate, aceasta s-a stins din viaţă.

Un martor la accident a povestit pe o reţea de socializare că şoferul nu a avut nicio reacţie şi că a oprit maşina la 20 de metri după trecere.

"Telefonul o fi patit ceva? Şoferul era un tampit, oprise la 20-30 m dupa trecere ,e clar ca omul era paralel cu soferia ,tocmai de aceea (ca sofer profesionist) va zic, lasati dracu' telefonul cand traversati, nu stati bazati ca daca sunteti pe zebra nimic nu vi se poate intampla, va inselati amarnic. Oricand ,un sofer poate sa fie neatent sau se strica franele,etc ,voi trebuie sa fiti atenti, e viata voastra, eu mor de draci cand vad lumea traversand cu telefonul la ureche....

Eu eram acolo, am vazut cand il urca in masina politiei, nici reactie nu a avut, a oprit masina la 20 m dupa trecere, de asta am zis, trebuie pietonul sa fie atent, nu stii ce nebun se afla la volan",a povestit Al Nicu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233