dobroge.tv

Live

A vrut să scape de emoţii şi s-a dus drogat la proba practică pentru permis. Trei tipuri de droguri au fost descoperite la control

A vrut să scape de emoţii şi s-a dus drogat la proba practică pentru permis. Trei tipuri de droguri au fost descoperite la control
25 noiembrie 2021
Redactia DTV

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Zalău, care dădea examenul pentru permisul de conducere, s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii de la Rutieră au descoperit că s-a urcat drogat la volam.

Tânărul a susţinut, ieri, proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.În timpul probei, tânărul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru un control de rutină, la care participa şi presa.

Cu toate că oprirea în trafic avea un rol demonstrativ, respectiv pentru a-i arăta inclusiv viitorului şofer cum trebuie să procedeze în astfel de cazuri, poliţiştii au rămas uimiţi, după ce l-au testat pe tânăr pentru droguri, scrie antena3.ro.

Aparatul Drugtest a arătat că tânărul care susţinea examenul pentru permis avea în sistem trei tipuri de droguri, astfel că el a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. De asemenea, pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Tânărul a picat şi examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Sursă foto: digi24.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233