dobroge.tv

Live

Guvernul Ciucă a primit votul de încredere al Parlamentului

Guvernul Ciucă a primit votul de încredere al Parlamentului
25 noiembrie 2021
Redactia DTV

Guvernul Ciucă a primit votul de încredere al Parlamentului, înregistrând 318 voturi favorabile, în condiţiile în care erau necesare cel puţin 234 astfel de voturi. ”Împotrivă” au fost înregistrate 126 de voturi.

”În nume personal şi în numele membrilor Guvernului, mulţumesc celor care ne-au acordat votul de încredere. De asemenea, mulţumesc celor care nu ni l-au acordat (...) Am înţeles că ne-am asumat o răspundere foarte mare, am înţeles recomandărle făcute de cei din opoziţie (...) Vă rog sa ne daţi voie să mergem şi să ne apucăm de treabă”, a declarat premierul după anunţarea rezultatului votului, citat de news.ro.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut un discurs dur la adresa guvernării PNL, afirmând între altele că el nu va minţi niciodată că a învins pandemia. El a mai declarat că social-democraţii au fost nevoiţi să ia o decizie clară de a intra la guvernare, ”după doi ani pierduţi”. ”România se află într-un punct critic”, a spus Ciolacu, precizând că PSD nu fuge de responsabilitate şi vrea să repare ceea ce au făcut guvernările anterioare.

”Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit, aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus la buzunarul de la piept al PSD”, a afirmat vicepreşedintele USR Dan Barna, criticând faptul că s-a înfiinţat un minister special pentru Gabriela Firea. ”De ce nu l-aţi chemat pe Liviu Dragnea să-i daţi Ministerul Justiţiei?”, a întrebat el.

Sursă foto: digi24.ro

Etichete:
ciuca guvernul ciuca
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233