dobroge.tv

Live

Vergil Chițac: Centrul Istoric nu este numai al riveranilor, este al tuturor constănțenilor

25 noiembrie 2021
Publicitate

După ce oamenii au protestat în fața Primăriei, edilul orașului Vergil Chițac a făcut și câteva declarații. Acesta a spus că încearcă să găsească soluții. Însă, primarul a afirmat că trebuie să se țină cont și de părerea celorlalți cetățeni, și nu doar de a celor care locuiesc sau care desfășoară activități economice în zona peninsulară.

Niciodată când vrei să reglementezi ceva, cu atât mai mult ceva atât de delicat, cum e zona Peninsulară, care trebuie să fim cu toții de acord, este Centru Istoric al Constanței și unde într-adevăr avem și rezidenți și operatori economici. Niciodată nu o să poți să-i mulțumești pe toți.

Vom aplica acest regulament, cu bună credință vom vedea ce trebuie îmbunătățit. Vom fi deschiși la toate sugestiile pe care le vom primi, le vom analiza, evident fără a-i altera spiritul și finalitatea și-l vom modifica. Le vor intra și taxiurile, vom schimba în aceste amendamente inclusiv aprovizionarea operatorilor economici. Nu o s-o mai punem până la 06.00, o s-o punem până la 10.00.

Centrul istoric nu este numai al riveranilor, este al tuturor constănțenilor și trebuie să ne gândim și la asta. Trebuie să-i redăm frumusețea lui de odinioară. Dar de ce nu vă uitați la pozele care mai sunt încă în zona asta și să vedeți cum arăta Piața Ovidiu în 1980, în 1881. Eu sunt deschis la orice variantă”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233