dobroge.tv

Live

Florin Cîţu: Poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Florin Cîţu: Poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu
26 noiembrie 2021
Redactia DTV

Fostul premier Florin Cîţu este de părere că viteza cu care a dorit să facă reformă depăşeşte aşteptările societăţii şi ale economiei româneşti.

Întrebat ce învăţăminte trage din anul care se încheie, liderul PNL a vorbit despre viteza cu care a încercat să facă reformă, despre care consideră că este prea mare pentru societate şi economie în România.

"Eu chiar cred că se poate face reformă în România. Dar în acelaşi timp trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu şi atunci aici trebuie ajustate lucrurile. Trebuie văzut cum facem această reformă, pentru că ea trebuie făcută... şi aici este clar că sistemul economic şi sistemul social din România doreşte reformă, doar că viteza cu care facem reforma asta este diferită, ce vrem noi faţă de sistem”, a declarat Florin Cîţu, la TVR.

În ceea ce priveşte durata mandatului său în fruntea Guvernului, Cîţu a arătat că: "Este media ultimilor şapte ani mandatul de prim ministru, ceea ce poate trebuie să spună ceva despre politica din România".

Etichete:
citu florin citu pnl
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233