dobroge.tv

Live

Premierul i-a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă în cazul fetiței ucise de o mașină a Poliției: ''Sunt consternat de moartea violentă a copilei''

Premierul i-a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă în cazul fetiței ucise de o mașină a Poliției: ''Sunt consternat de moartea violentă a copilei''
13 ianuarie 2022
Redactia DTV

Premierul Nicolae Ciucă se declară „consternat” de accidentul petrecut joi în București, în care o fetiță și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină a poliției și îi cere ministrului de Interne să se asigure că ancheta în acest caz va stabili rapid responsabilitatea în acest caz.

„Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției.

Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate”, spune premierul Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Guvernului.

„I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, punctează șeful Executivului.

El mai spune că a vorbit cu ministrul sănătății și are încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe. „Am primit asigurări că este în afara oricărui pericol”, anunță Nicolae Ciucă.

Două fete de 13 ani au fost lovite, joi, pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție. Una dintre copile a murit, iar cealaltă, colega ei, este la spital cu fractură la gambă: Tată distrus de durere după ce fetiţa lui i-a fost ucisă de o maşină de Poliţie. Polițistul vinovat de accident o verifică dacă e vie cu piciorul

Sursă foto: observatornews.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233