dobroge.tv

Live

UPDATE. Angajata ISU condamnată în dosarul Colectiv a fost prinsă în Republica Moldova

UPDATE. Angajata ISU condamnată în dosarul Colectiv a fost prinsă în Republica Moldova
13 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Angajata ISU Antonina Radu, condamnată definitiv joi, în dosarul Colectiv, a fost dată în urmărire generală.

Antonina Radu a fost condamnată definitiv la 8 ani şi 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei, fiind acuzată că a făcut verificări în clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Dat fiind că nu a fost găsită la adresa de domiciliu şi nici nu s-a prezentat pentru a se preda în vederea încarcerării, ea a fost dată în urmărire, scrie news.ro.

Antonina Radu are 43 de ani.

IGPR a transmis vineri că, având în vedere hotărârea definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul Colectiv, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale a pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.

O persoană s-a prezentat la sediul unei subunităţi de poliţie, de unde a fost preluată şi încarcerată. Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităţilor necesare, au fost încarcerate. Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european”, a precizat Poliţia Română.

UPDATE. Antonina Radu, fosta angajată a ISU București condamnată definitiv în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni de închisoare, a fost prinsă în Republica Moldova.

Sursă foto: Poliția Română

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233