dobroge.tv

Live

„Ștafeta pentru educație” revine la Castelu: peste 400 de copii vor participa

„Ștafeta pentru educație” revine la Castelu: peste 400 de copii vor participa
13 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Asociația Reality Check, în parteneriat cu Primăria Castelu și Școala Gimnazială Castelu, organizează evenimentul comunitar Ștafeta pentru educație, la care vor participa peste 400 de copii, atât din familii vulnerabile, cât și din familii cu o situație socio-economică mai bună, din Castelu și Nisipari - judeţul Constanța. Evenimentul are ca scop integrarea prin sport şi promovează incluziunea şcolară a tuturor copiilor.

Ștafeta are loc pe data de 14 mai 2022, începând cu ora 11.00, în zona Sălii de Sport Castelu: Str. 1 Mai, Nr. 36K, Castelu (Constanța).

Evenimentul își propune să crească starea de bine a copiilor și a comunității din Castelu și să faciliteze interacțiunea dintre locuitori. Este și o ocazie extraordinară de a vorbi despre importanța educației, a mișcării, despre fair-play, despre țeluri.

Ștafeta pentru educație de la Castelu este un eveniment în cadrul proiectului „Împreună pentru o viață mai bună în Castelu”, derulat de Asociația Reality Check în parteneriat cu Primăria Comunei Castelu, Fundația Noi Orizonturi și Asociația Pe Stop, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund - Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233