dobroge.tv

Live

"Unde te grăbeşti, șofere? Azi ai luat de lângă noi un tată a doi copii''. Un şofer a încercat să evite un accident, dar a lovit 2 pietoni - Adrian a murit pe loc

13 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Doi copii au rămas fără tată în urma unui accident cumplit ce a avut loc în această după-amiaza, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu. Potrivit oradesibiu.ro, doi bărbați care circulau pe trotuar au fost loviți în plin de un autoturism. Șoferul acestuia ar fi încercat să evite impactul cu o altă mașină care circula în fața sa. Din păcate, impactul a fost fatal pentru unul dintre pietoni, acesta fiind declarat decedat. Celălalt a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la spital, acolo unde a fost preluat de medici. Starea lui este stabilă, fiind conștient.

"Unde te grabesti, șofere? Unde te grabesti? Azi ai luat de lângă noi un tata a doi copii, un soț, un fiu, un prieten, un coleg, un alt om ca și tine!Ai ferit mormanul de fier pe roti din fata si te-ai urcat cu tancul pe trotuar! Ce credeai ca gasesti acolo? Perne airbag?Da-ți drumul cu ea de pe Ceahlău dacă vrei senzații tari, dar in trafic fii conștient ca o viața nu o mai poți aduce înapoi!Sofere, acasă trebuie sa ajungă si ceilalți, nu numai tu!", a scris un apropiat al bărbatului accidentat mortal, pe Facebook.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Adrian! Sincere condoleanțe...multă putere, Laura", a scris o altă tânără.

Martorii aflați la fața locului spun că șoferul în cauză ar fi circulat cu viteză. Acesta se afla la volanul unui autoturism de teren, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: observatornews.ro.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233