dobroge.tv

Live

Un poliţist a oprit traficul pentru a recupera mingea unor copii. ''Cine știe, poate l-am avut chiar pe viitorul Gică Hagi lângă noi!'' - VIDEO

Un poliţist a oprit traficul pentru a recupera mingea unor copii. ''Cine știe, poate l-am avut chiar pe viitorul Gică Hagi lângă noi!'' - VIDEO
13 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un poliţist de la Brigada Rutieră București a fost felicitat după ce a oprit traficul pentru a recupera o minge de fotbal care a sărit dintr-un părculeț din apropiere, direct într-o intersecție.

Gestul poliţistului a fost relatat şi pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, unde oamenii au ţinut să-i mulţumească pentru omenia de care a dat dovadă. 

"Am primit acest mini clip de la un domn, împreună cu textul: „Eram în parc cu fii-miu și colegul dumneavoastră a oprit mașina, traficul, s-a dat jos și a făcut asta”.

Ne-am interesat ce a fost acolo, am luat legătura cu colegul nostru din imagine, pe numele lui Cătălin, de la Brigada Rutieră București, care nici nu a realizat că a fost filmat și ne-a spus pe scurt că:

- Eram în intersecția cu pricina, când, deodată, o minge de fotbal a sărit dintr-un părculeț din apropriere, direct în intersecție. Ce era de făcut? Copiii se uitau lung după minge…

Am pornit girofarul și am oprit traficul, să nu cumva, careva, să fereasca mingea și s-o dăm în altele!

Mingea a fost „pasată” și toată lumea a fost fericită. Cine știe, poate l-am avut chiar pe viitorul Gică Hagi lângă noi!

Cam atât din povestirile urbane! Seară liniștită tuturor!", a transmis, în urmă cu puţin timp, Poliţia Română, pe Facebook.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233