dobroge.tv

Live

Comandă un Renault la Auto Haus Tudor și poți câștiga o vacanță All Inclusive la un resort din Bulgaria

Comandă un Renault la Auto Haus Tudor și poți câștiga o vacanță All Inclusive la un resort din Bulgaria
24 iunie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Noul agent autorizat Dacia-Renault din Constanţa, Auto Haus Tudor, sărbătoreşte doi ani de la înfiinţare şi organizează un concurs pentru toţi cei care își achiziționează un autoturism Renault. Auto Haus Tudor pune la dispoziţie oferte avantajoase la oricare din modelele marca Renault: autoturisme cu motor termic, pur electrice, hibride sau autoutilitare.

Pe toată perioada verii, începând de la 1 iunie până la 31 august, toţi clienţii, persoanele fizice care comandă un autoturism marca Renault intră automat în concursul nostru, este o tombolă cu trei premii. Primul premiu este o super excursie, un weekend all inclusive într-un Aqua Park în afara ţării, premiul al doilea este un weekend în ţară, iar premiul 3 este o asistenţă rutieră pe un an de zile în toată Europa”, a declarat Elena Tudor, director vânzări.

Auto Haus Tudor vă aşteaptă cu cele mai noi modele de maşini marca Dacia şi Renault într-un showroom modern şi primitor situat pe DN3C – Varianta Ovidiu. Dealer-ul asigură o gamă completă de servicii pentru autovehicule: service auto, staţie ITP şi maşină la schimb în condiţii avantajoase.

Pentru cei care au în plan să-şi achiziţioneze o maşină nouă, Auto Haus Tudor oferă reduceri la modelele Renault prin programul Rabla.

Vizitează showroom-ul de pe varianta Ovidiu sau site-ul www.autohaustudor.ro

Publicitate

Galerie Foto

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233