dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Au urcat în maşină deşi ştiau că prietenul lor nu are permis şi au sfârşit printr-un morman de fiare. Aveau doar 13 şi 16 ani: ''Aveţi grijă de copiii voştri!''

JUDEŢUL CONSTANŢA. Au urcat în maşină deşi ştiau că prietenul lor nu are permis şi au sfârşit printr-un morman de fiare. Aveau doar 13 şi 16 ani: ''Aveţi grijă de copiii voştri!''
05 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Două fete de doar 13 şi 16 ani au murit azi noapte în urma unui accident cumplit ce a avut loc în Cobadin, judeţul Constanţa. Cele două au urcat în maşina unui tânăr de doar 16 ani, care a urcat la volan deşi nu avea permis.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist: ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat azi noapte să intervină în Cobadin, zona Peco, acolo unde a avut loc un accident grav.

Potrivit primelor informaţii, trei maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului violent, două tinere au murit pe loc, în timp ce alţi doi bărbaţi au fost transportaţi în stare foarte gravă la spital. O altă persoană a fost transportată la spital conştientă. Tinerele decedate aveau 13 și 16 ani.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe reţelele de socializare curg mesajele de condoleanţe. Totodată, oamenii sunt şocaţi că fetele au urcat în maşină deşi ştiau că prietenul lor are doar 16 ani şi nu deţine permis de conducere. "Prea tinere", "Teribilismul face noi victime", "Dumenezeu să le ierte, prea tinere. Aveţi grijă de copiii voştri", sunt câteva dintre reacţii.

Sursă foto: ISU Dobrogea/Antena3

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233