dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist: ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''

CONSTANŢA. Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist:  ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''
05 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un accident cumplit a îndoliat două familii. Ana şi Daniela, de 13 şi 16 ani, au sfârşit împreună noaptea trecută, după ce au urcat în maşina unui tânăr de doar 16 ani, care nu avea permis de conducere. Potrivit unor surse, acesta a luat cheile de la maşina mătuşii şi a urcat la volan. De fapt, acesta nu este singurul accident pe care l-a produs. În seara de Paște, acesta a mai produs un accident din cauza vitezei. Ba mai mult, atunci era şi sub influența băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Încă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''

Aseară, însă, inconştienţa sa a provocat o tragedie. La un moment dat, în zona unei benzinării din Cobadin, băiatul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat în plin într-un BMW care se afla în zonă. Impactul a fost atât de puternic încât Ana şi Daniela au murit pe loc. Darius, dar şi un alt pasager, în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi în stare foarte gravă şi au fost transportaţi la spital în stare critică.

"Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa într-o informare.

"Dumnezeu sa te ierte, sora mea draga si mica. Ne-ai lăsat pe toti cu ochii în soare!", a scris Ionuţ, fratele Anei într-o postare pe Facebook.


Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233