dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Teribilismul îl poate costa viaţa: Darius se află la Terapie Intensivă, în timp ce două fete au murit. Tatăl îi este alături, mama l-a abandonat la 6 luni

CONSTANŢA. Teribilismul îl poate costa viaţa: Darius se află la Terapie Intensivă, în timp ce două fete au murit. Tatăl îi este alături, mama l-a abandonat la 6 luni
05 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un accident cumplit a îndoliat două familii. Ana şi Daniela, de 13 şi 16 ani, au sfârşit împreună noaptea trecută, după ce au urcat în maşina unui tânăr de doar 16 ani, care nu avea permis de conducere. Potrivit unor surse, acesta a luat cheile de la maşina mătuşii şi a urcat la volan. De fapt, acesta nu este singurul accident pe care l-a produs. În seara de Paște, acesta a mai produs un accident din cauza vitezei. Ba mai mult, atunci era şi sub influența băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Încă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''

Aseară, însă, inconştienţa sa a provocat o tragedie. La un moment dat, în zona unei benzinării din Cobadin, băiatul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat în plin într-un BMW care se afla în zonă. Impactul a fost atât de puternic încât Ana şi Daniela au murit pe loc. Darius, dar şi un alt pasager, în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi în stare foarte gravă şi au fost transportaţi la spital în stare critică.

Băiatul a fost abandonat de mamă

Darius se zbate acum între viţă şi moarte pe patul de la Terapie Intensivă din Spitalul Judeţean Constanţa. La fel şi prietenul său. Mătuşa tânărului a declarat că acesta a fost abandonat de mamă la 6 luni şi de atunci a fost crescut de mătuşă şi de tatăl lui.

„Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă”, a spus mătușa băiatului, pentru Ziua de Constanţa.

Ce spune IPJ Constanţa

"Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa într-o informare.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233