dobroge.tv

Live

Maia Morgenstern vă invită la o dublă lansare de carte, la Festivalul Internațional de Teatru Independent Constanța

Maia Morgenstern vă invită la o dublă lansare de carte, la Festivalul Internațional de Teatru Independent Constanța
02 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 13.00, celebra actriţă şi scriitoare Maia Morgenstern, vă invită la o dublă lansare de carte: „Eu sunt Maia“ şi „Nu sunt eu“, publicate la Editura Litera. Cărţile vor fi prezentată de însăşi scriitoare, care a acceptat şi un dialog cu publicul cititor şi spectator. Aşadar, vineri, 2 septembrie 2022, începând cu ora 13.00, vă aşteptăm în număr cât mai mare la Biblioteca colorată (Parcul Arheologic, lângă scena Parc).

Tot vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 21.30, pe scena amenajată pe Bulevardul TOMIS, îndrăgita actriţă îşi continuă periplul creativ, la Constanţa, la FITIC 7.0, alături de imensa personalitate histrionică Marius Bodochi, cu spectacolul „Cânticele vesele“, după Vasile Alecsandri. Umor, inteligenţă, sugestii fine şi mult amuzament – Maia Morgenstern şi Marius Bodochi într-un regal actoricesc de mare clasă, pe scena Tomis de la Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa! Vasile Alecsandri, un spirit boem şi elegant, una dintre cele mai pregnante personalităţi româneşti este celebrat de cei doi imenşi actori într-o interpretare personală a celebrelor „cânticele vesele“.

Ziua de vineri se va încheia cu un spectacol performance, care va avea loc de la ora 22.30, pe scena Parc. Spectacolul, intitulat „ Rosmersholm“face parte din categoria BLUE THEATRE şi este o co-producţie a Teatrului Independenţilor profesionişti & Let It Go Acting Studio, Performance Delivery, în regia lui Alexandru Nagy. Textul este adaptat după Henrik Ibsen, iar din distribuţie fac parte: Carmen Ionescu, Raul Păcurar, Iulia Alexandra Dinu, Paula Elena Trifu, Dorin Enache, Shahbazimoghadam Jawad Mohammad. „La Rosmersholm, nu trebuie să te mai temi de moarte. Ci, mai degrabă, de cădere. Tu? Ai curajul să sari?” – este provocarea lansată de artişti, care promit o experienţă unică!

"Accesul publicului este gratuit cu rezervare prealabilă. Vă recomandăm să faceţi rezervări din timp pe www.bilet.ro! Festivalul Internațional de Teatru Independent Constanța 2022 este organizat de Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanta și Art Society Center", transmite Primăria Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233