dobroge.tv

Live

Percheziții la Constanța. Doi tineri, de 18 și 20 de ani, au fost arestați pentru furt calificat

Percheziții la Constanța. Doi tineri, de 18 și 20 de ani, au fost arestați pentru furt calificat
23 septembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Urmare a cercetărilor în 13 dosare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale au identificat doi bărbați, de 18, respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada iunie-august 2022, cei în cauză au sustras bunuri din interiorul mai multor autoturisme, care se aflau parcate în municipiul Constanța.

La data de 21 septembrie, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, bărbații sunt cercetați și pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de accel ilegal la un sistem informatic.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive. Ulterior, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.


Sursă foto: stiridinbucovina.ro 

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Omul nou

Reteta Sanatatii

Detartrajul dentar

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233