dobroge.tv

Live

JURNAL PORTUAR, 24 noiembrie. 53 de nave s-au aflat azi dimineață sub operare în porturile de la malul mării

24 noiembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

În porturile de la malul mării, se aflau în această dimineață 20 de nave fără operațiuni portuare. 13 dintre acestea erau în Portul Constanța, patru în Portul Midia și trei în Portul Mangalia. Cele mai multe au nevoie de reparați. De asemenea, la avizări, joi, erau 14 nave, 13 pentru Portul Constanța și una pentru Portul Midia. 

Potrivit buletinului informativ al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, pe 24 noiembrie, 50 de nave erau sub operare. 46 se aflau în Portul Constanța, trei în Portul Midia și una singură în Portul Mangalia. Acestea aveau de încărcat sau descărcat, în mare parte, fier vechi, containere, cereale, îngrășăminte sau laminate. 

În rada Portului Constanța se aflau joi dimineață 24 de nave. Dintre acestea, 18 așteptau pentru operare, iar șase nu aveau operațiuni portuare. În ceea ce privește trafivul fluvial, în Portul Constanța se aflau 43 de remorchere și împingătoare de linie. Vorbim de 18 nave străine și 25 românești. De asemenea, și în Portul Midia se afla o singură navă.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Comentologie

cu Manu Nistor

Comentologie

cu Manu Nistor

Comentologie

cu Manu Nistor

Comentologie

cu Manu Nistor

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233