dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Bărbat arestat preventiv după ce şi-a bătut soţia. Femeia are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale

CONSTANŢA. Bărbat arestat preventiv după ce şi-a bătut soţia. Femeia are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale
25 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Constanţa după ce şi-a agresat soţia, victima fiind dusă la spital şi având nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. El a încălcat anterior un ordin de protecţie provizoriu.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţa în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Potrivit comunicatului, la data de 19.10.2021, constatând că există un risc iminent pentru producerea unor violenţe în mediul familial, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil pe o perioadă de 5 zile, prin care în sarcina inculpatului S.L. a fost stabilită obligaţia de a respecta următoarele măsuri de protecţie: să părăsească temporar locuinţa din municipiul Constanţa şi să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de soţia sa, S.U. În ziua următoare, la data de 20.10.2021, în jurul orei 09:15, inculpatul S.L. a intrat în curtea locuinţei.

Instanţa a decis atunci ca emiterea unui ordin de protecţie pentru o perioadă de patru luni.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a menţinut măsurile de protecţie stabilite de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa şi a solicitat Judecătoriei Constanţa emiterea ordinului de protecţie. La data de 22.10.2021 instanţa de judecată a admis cererea şi a emis ordinul de protecţie, pe o durată de 4 luni, menţinând măsurile de protecţie iniţiale şi interzicând inculpatului S.L. orice contact, inclusiv telefonic, cu soţia sa.

Procurorii au precizat că la începutul acestei săptămâni bărbatul şi-a agresat soţia.

Ulterior, la data de 23.01.2023, în jurul orei 11:00, în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din municipiul Constanţa, inculpatul S.L. a lovit-o cu pumnii în zona capului şi a feţei pe soţia sa, persoana vătămată S.U., provocându-i leziuni traumatice ce i-au pus viaţa în primejdie, prin hemoragie subarahnoidiană şi hematom subdural, şi care necesită pentru vindecare 40 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233