dobroge.tv

Live

Două zone din Constanța au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unor lucrări

Două zone din Constanța au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unor lucrări
26 ianuarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 26.01.2023, ora 07:00, se va opri furnizarea energiei termice către următoarele puncte termice: PT 102, 104.

Zona afectata de această oprire: parte din zona Stadion.

De asemenea, potrivit Termoficare Constnața, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 26.01.2023, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către următoarele puncte termice: PT 65, 71, 72.

Zona afectată de această oprire: zona Spital Municipal.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.

Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice”, au transmis reprezentanții Termoficare Constanța.

Dispecerat non-stop: 0241 616 792.


Sursă foto: arhivă Dobrogea TV

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233