dobroge.tv

Live

Constanța a fost promovată la Salonul Mondial de Turism de la Paris

17 martie 2023
Publicitate

Constanța a fost prezentă la Salonul Mondial de Turism de la Paris. Litoralul românesc are ce oferi. Avem plaje frumoase, o mare cristalină, dar și o diversitate culinară. Avem tradiții și obiceiuri frumoase, dar și activități în natură. Toate au fost promovate la târgul de la Paris. Cei care au reprezentat România, dar și Dobrogea la târg speră ca astfel să-i facă pe francezi să aleagă ca destinație de vacanță țara noastră.

În vara anului trecut, cel puțin în ultima lună din sezonul estival, în județul Constanța, cei mai mulți străini care au ales să-și petreacă vacanța pe litoral, au fost din Germania și Statele Unite ale Americii. În ultima perioadă, agențiile de turism, hotelierii, precum și autoritățile locale și județene au căutat diferite metode pentru a atrage cât mai mulți turiști străini. Județul Constanța a fost promovat la Salonul Mondial de Turism de la Paris.

„Statul francez este un stat de interes pentru România pentru că ne-a furnizat constant turiști către țara noastră. De asemenea, venim cu toate formele de turism unde România poate fi competitivă și poate fi, slavă Domnului, în foarte multe zone”, a declarat Tudorița Lungu, secretar de stat in Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Dorim să-i avem parteneri alături de noi la cât mai multe târguri și cât mai multe locuri și vom trimite cât mai mulți turiști în Constanța”, a declarat Mihaela Miheț, consilier in Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Cele mai încântătoare momente, care redau frumuseţea şi diversitatea peisajelor dobrogene, bogaţia şi varietatea vestigiilor arheologice şi a monumentelor istorice, au fost prezentate la târg. Vizitatorii au putut chiar degusta din vinurile premiate internaţional, produse în cramele din Dobrogea. De asemenea, au încercat și preparatele noastre tradiționale.

11 crame din județul Constanța cu produse, o mică parte din produsele tradiționale specifice județului Constanța. Am invitat absolut toți vizitatorii la o degustare de vinuri, vinuri premiate din județul Constanța”, a declarat Vadim Ruse, specialist turism CJC.

„Este plin de vizitatori străini aici, este plin de francezi care se bucură de muzică, se bucură de degustare de vinuri, de produsele tradiționale pe care le avem cu noi în stand. Mă bucur că România arată foarte bine astăzi la Paris”, a declarat Adrian Voican, director general Agenție de Turism .

Prezent la eveniment a fost și Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” din Constanța.

Cântecele, piesele instrumentale prezentate de colegii mei de la Ansamblul ‹‹Brâulețul››. Toate acestea laolaltă înseamnă cartea noastră de vizită a tuturor românilor”, a declarat Elena Plătică, interpret Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul”.

România este prezentă la Salonul Mondial de Turism din Paris până pe 19 martie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233