dobroge.tv

Live

Iohannis: „Avem datoria morală să cinstim memoria eroilor noștri și să-i onorăm cu înaltă prețuire pe cei care și-au dat viața pentru ca noi să avem astăzi un stat de drept liber și democratic”

25 mai 2023
Publicitate

Cea mai nobilă cale de a cinsti memoria eroilor care au căzut pe câmpul de luptă este de a continua lupta pe care au început-o”, este afirmația făcută de președintele României. Klaus Iohannis a mai subliniat faptul că această zi ne oferă „prilejul pentru a reflecta la responsabilitatea pe care noi, cei de astăzi, o avem față de generațiile viitoare”.

Este responsabilitatea noastră, a generațiilor de acum, să nu uităm crimele împotriva umanității comise atunci, să ne asigurăm că greșelile trecutului nu vor fi repetate și să construim o lume a păcii. Marcarea acestei zile reprezintă un emoționant prilej pentru a aduce un vios omagiu tuturor eroilor neamurile care s-au jertfit de-a lungul veacurilor pentru libertatea și demnitatea poporului nostru, pentru independență, unitate și suveranitate, pentru eliberarea de tiranie și protejarea democrației, pentru apărarea credinței strămoșești, a intereselor naționale și a înaltelor valori fundamentale umane. Avem datoria morală să cinstim memoria eroilor noștri și să-i onorăm cu înaltă prețuire pe cei care și-au dat viața pentru ca noi să avem astăzi un stat de drept liber și democratic, membru al familiei europene și euratlantice”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233