dobroge.tv

Live

UPDATE. Alertă într-un parc din Mangalia! Adolescentă găsită moartă, cu faţa distrusă, înghemuită sub o bancă - ar fi fost ucisă chiar de prietena ei

UPDATE. Alertă într-un parc din Mangalia! Adolescentă găsită moartă, cu faţa distrusă, înghemuită sub o bancă  - ar fi fost ucisă chiar de prietena ei
06 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Desfăşurare de forţe în Parcul Tosca din Mangalia. La faţa locului, se află poliţişti, jandarmi şi de la Criminalistică după ce cadavrul unei fete a fost găsit sub o bancă, în parc.

Potrivit unor martori, fata ar avea 12 ani, iar cel care a găsit-o este un bărbat care se ducea la pescuit la ora 5 dimineaţa. Acesta este în stare de şoc şi spune că fata avea faţa distrusă de lovituri. Alţi martori susţin că fata ar fi fost agresată sexual şi apoi omorâtă. Aceste informaţii încă nu au fost confirmate oficial de oamenii legii.

UPDATE 09:30. În aceste momente, poliţiştii caută indicii care ar putea ajuta în anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu copila. Deocamdată, la faţa locului nu a sosit nicio rudă, iar corpul tinerei a fost ridicat de experții de la Medicina Legală. Pentru căutarea indiciilor, oamenii legii folosesc şi un câine de urmă. Au fost luate la rând fiecare coş de gunoi, iar oamenii legii au bătut din uşă în uşă pentru a afla dacă cineva a auzit ceva. Oamenii au declarat că în parcul din apropiere se adună de obicei tineri care stau câteodată şi până în zori, dar nu au auzit vreun scandal.

UPDATE 10:25. Ce spun poliţiştii

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt.

Deocamdată vârsta fetei nu este cunoscută cu exactitate. Aceasta ar avea între 16-25 ani.

UPDATE 11:30. Cadavrul fetei a fost găsit în jurul orei 5 dimineaţa de către un bărbat care se ducea la pescuit. Acesta i-a declarat reporterului Dobrogea TV că în parc era întuneric şi, la un moment dat, a zărit ceva sub o bancă, iniţial crezuse că era un câine, dar când s-a apropiat, a rămas şocat. Era corpul unei fete, înghemuit, iar faţa era toată plină de sânge şi distrusă cel mai probabil de lovituri. Bărbatul a fost cel care a sunat repede la 112. Din păcate, oamenii legii au stabilit că era moartă de ore bune şi cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea. Singurele detalii sunt că aceasta avea părut închis la culoare şi ondulat. Bărbatul mai susţine că nu avea nimic pe ea decât un tricou, fapt ce ar putea confirma un abuz sexual.

UPDATE 11:40 Pe reţelele de socializare, oamenii sunt revoltaţi. Se întreabă de ce poliţiştii locali nu erau pe stradă la acea oră sau de ce parcul nu avea paznici.

"Unde este poliția? Locală unde este paza Parcului cine răspunde de acest incident ? .... Aaa stau la umbră la aer condiționat vai mama noastră Litoralul Romanesc"

"Nu vreau sa cataloghez,dar de când m-am mutat aici ,am văzut și am auzit foarte multe lucruri,aici trebuie sa ai grija"

"Politia locala era aseara in statiuni, chiar 2 masini, dadeau amenzi la magazin"

"Politia locala se plimba degeaba"

"Ferească Dumnezeu! Sa se pună camere de luat vederi în parc și paznici. Odată erau paznici în parc"

"Cameri de vederi sunt, astfel si paznici dar lor le este prea frica sa se bage cand se petrece o crima sau viol se baga doar daca sunt adulti intr un parc PUBLIC si se bag la oameni nevinovati care pur si simplu stau pe acolo"

"Nu mi se pare corect deloc cum procedeaza politia locala, seara cand se petrec cele mai multe crime,violuri si altele ,ei stau sa dea amenzi la batranele care nu au un ban si vand legume, de paznici nici nu mai zic. Poate daca actionau la timp nu se ajungea la astfel de nenorocire, condoleante familiei pentru asa tragedie cumplita si speram din tot sufletul ca criminalul sa fie gasit si pus in gratii"

"Dar parintii copilei unde au fost de nu si au cautat fata! Cum sa lasi o fata de varsta ei la ore tarzii afara! Pacat! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!"

UPDATE 11: 45.Potrivit unor martori, primele informaţii din ancheta oamenilor legii indică faptul că tânăra ar fi fost ucisă în alt loc, după care a fost adusă în parc şi lăsată sub o bancă. Poliţiştii nu au găsit urme de sânge, fapt ce poate confirma ipoteza potrivit căreia minora a fost ucisă în altă parte, după care ar fi fost abandonată în parc.

UPDATE. A fost identificată fata găsită moartă în parc, în Mangalia. Adolescenta a fost ucisă de o altă fată de 18 ani: ar fi omorât-o pentru că victima îşi înşela iubitul şi ea trebuia să mintă

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233