dobroge.tv

Live

Suspiciune de viol în cadrul Școlii de Vară AUR de la Olimp. O adolescentă de 17 ani spune că s-a trezit cu dureri și urme de sânge în zona intimă

Suspiciune de viol în cadrul Școlii de Vară AUR de la Olimp. O adolescentă de 17 ani spune că s-a trezit cu dureri și urme de sânge în zona intimă
18 septembrie 2023
Redactia DTV

Publicitate

O minoră în vârstă de 17 ani acuză că ar fi fost agresată sexual de membri ai AUR. S-ar fi întâmplat în stațiunea Olimp, unde se desfășura o tabără de vară a organizației de tineret a partidului. Fata spune că, după o noapte de beţie, s-a trezit a doua zi cu dureri în zona intimă, dar şi cu urme de sânge în jur.

Fata spune că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina şi nici nu vrea să spună cine făcea parte din delegaţia AUR. Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea dacă suspiciunea de viol se confirmă.

Ce spun poliţiştii

„La data de 16 septembrie 2023, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă în judeţul Constanţa”, anunţă IPJ Ialomiţa.

Din primele cercetări, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 - 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp.

Fata a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa, fiindu-i prelevate probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, pentru infracţiunea de viol.

Surse din poliţie citate de news.ro au afirmat că fata a reclamat că în urmă cu o zi a fost plecată cu o delegaţie compusă din membri ai partidului AUR în Constanţa, fiind cazaţi la un hotel.

În cursul nopţii aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit a simţit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge, susţin sursele citate.

Fata a declarat că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat şi nu doreşte să dea relaţii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel, mai afirmă aceleaşi surse.

Răspunsul AUR

Reprezentanţii AUR au transmis luni, referitor la acuzaţiile de viol ale unei tinere de 17 ani care a participat la Şcoala de vară a partidului, că singurul incident despre care au cunoştinţă organizatorii în prezent este cel petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie, atunci când minora cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită într-o stare avansată de ebrietate, iar concomitent părinţii tinerei, alertaţi de felul în care ea discuta la telefon, au sunat la poliţie şi au solicitat intervenţia unui echipaj la faţa locului.

AUR mai precizează că fata a venit la eveniment cu acordul părinţilor şi a recunosc ea singură că a consumat alcool, fiind trimisă a doua zi dimineaţă acasă, alături de doi însoţitori care au predat-o părinţilor. „Alianţa pentru Unirea Românilor a pus la dispoziţia poliţiei listele de participanţi şi imaginile video inregistrate pe camerele hotelului”, mai indică reprezentanţii formaţiunii.

Singurul incident despre care organizatorii Şcolii de vară au cunoştinţă în momentul de faţă s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2023 în complexul care a găzduit evenimentul, când o persoană minoră cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită de organizatori într-o avansată stare de ebrietate”, au transmis reprezentanţii AUR, într-un comunicat de presă remis, luni News.ro.

UPDATE. Reprezentanţii IPJ Constanţa au anunţat că au fost sesizaţi de către mama fetei de 17 ani că aceasta nu răspunde la telefon, iar poliţiştii au mers să verifice -- detalii aici: Mama adolescentei care acuză că a fost violată în tabăra AUR anunțase poliția că nu poate lua legătura cu fiica sa: oamenii legii au găsit-o teafără în camera de hotel


Sursă foto: MagnaNews

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233