dobroge.tv

Live

Scandal între doi șoferi, în Lumina. Unul dintre ei a cerut testarea celuilalt cu aparatul drugtest: ambii au fost testați pozitiv la amfetamină

Scandal între doi șoferi, în Lumina. Unul dintre ei a cerut testarea celuilalt cu aparatul drugtest: ambii au fost testați pozitiv la amfetamină
18 septembrie 2023
Redactia DTV

Publicitate

La data de 17 septembrie, în jurul orei 19.55, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu - Postul de Poliție Lumina au fost sesizați, de un conducător auto, de 37 de ani, cu privire la faptul că a avut un conflict în trafic, cu un alt șofer, solicitând testarea acestuia cu aparatul drugtest.

La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, care au procedat la testarea cu aparatul drugtest a ambilor conducători auto, rezultatele fiind pozitive la amfetamină.

Ulterior, șoferii au fost conduși la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

***

La data de 17 septembrie, în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

***

La data de 17 septembrie, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea – Postul de Poliție Crucea au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Zidului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233