dobroge.tv

Live

Carnagiu pe A1! Cinci bărbaţi care se duceau la muncă au murit din cauza unui șofer de TIR: i-ar fi intrat soarele în ochi și n-a mai văzut nimic. VIDEO

Carnagiu pe A1! Cinci bărbaţi care se duceau la muncă au murit din cauza unui șofer de TIR: i-ar fi intrat soarele în ochi și n-a mai văzut nimic. VIDEO
19 septembrie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Cinci bărbați și-au pierdut viața într-un cumplit accident ce a avut loc pe Autostrada A1, marți dimineață, în apropiere de Bucureşti. Aceştia erau muncitori la o firmă de construcții și mergeau la muncă, spre București.

Primele date anunţau că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov.

Mai multe persoane au rămas încarcerate în urma unui accident în care au fost implicate două autotrenuri şi două autoturisme, produs marţi, pe A1, în apropiere de Bucureşti. Conform echipajelor de salvare, accesul la victime este dificil, mai ales că un autoturism a fost prins între cele două autotrenuri. A fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD. Pompierii afirmă că autovehiculul prins între TIR-uri avea, cel mai probabil, 8+1 locuri. Cinci persoane au fost găsite moarte în acest autovehicul.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în urma acţiunilor pentru descarcerare au fost identificate 5 persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri.

Pompierii au reuşit să ajungă la vehiculul deformat, prins între TIR-uri, constatând că este vorba despre un autovehicul cel mai probabil de 8+1 locuri.

”E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat pentru News.ro Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestuia, în accident a mai fost implicat un autoturism, în care se afla doar un şofer care a fost dus la spital. Elicopterul SMURD l-a dus pe bărbat la Spitalul Floreasca, după care a revenit la locul accidentului şi a mai preluat conducătorul unuia dintre TIR-urile implicate în accident.

Toți cei cinci bărbați care au murit în accident aveau între 35 și 48 de ani și erau de loc din Pitești. Microbuzul în care și-au găsit sfârșitul îi ducea în Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor. Nu au mai apucat să ajungă acolo, pentru că, la kilometrul 17, vehiculul în care se aflau a fost strivit complet între două TIR-uri și toți au murit pe loc, scrie observatornews.ro.

În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede că microbuzul staționa în coloană, în spatele unui camion, în momentul în care un al doilea TIR se apropie cu viteză și îl strivește complet. Audiat, șoferul ar fi declarat că i-a intrat soarele în ochi și n-a mai văzut nimic.

Sursă foto: InfoTrafic24 Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233