dobroge.tv

Live

JURNAL PORTUAR, 20 noiembrie. 55 de nave s-au aflat azi dimineață sub operare în porturile de la malul mării

20 noiembrie 2023
Publicitate

În porturile de la malul mării, se aflau în această dimineață 33 de nave fără operațiuni portuare. 24 dintre acestea erau în Portul Constanța, trei în Portul Midia și șase în Portul Mangalia. Cele mai multe au nevoie de reparații. De asemenea, la avizări, luni, erau nouă nave, toate pentru Portul Constanța.

Potrivit buletinului informativ al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, pe 20 noiembrie, 55 de nave erau sub operare. 49 se aflau în Portul Constanța, cinci în Portul Midia și una în Portul Mangalia. Acestea aveau de încărcat sau descărcat, în mare parte, fier vechi, containere, cereale, îngrășăminte sau laminate.

În rada Portului Constanța se aflau joi dimineață 21 nave. Dintre acestea, 16 așteptau pentru operare, iar cinci nu aveau operațiuni portuare.

În ceea ce privește traficul fluvial, în Portul Constanța se aflau 38 de remorchere și împingătoare de linie. Vorbim de 16 de nave străine și 22 de nave românești. De asemenea, în Portul Midia se afla o navă românească și una străină.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233