dobroge.tv

Live

Bărbat prins de jandarmi în Gara Constanța cu șapte pachețele cu droguri asupra lui

Bărbat prins de jandarmi în Gara Constanța cu șapte pachețele cu droguri asupra lui
21 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Luni, 20.11.2023, în timpul unei misiuni de patrulare în gara din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un bărbat care avea un comportament suspect. Jandarmii l-au legitimat și au descoperit că acesta are domiciliul in localitatea Eforie.

Din cauza comportamentului și stării bărbatului jandarmii au efectuat control corporal preventiv asupra lui și au găsit o punguță de plastic care conținea șapte pachețele din staniol cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Persoana in cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

„Le reamintim și de această dată tuturor cetățenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri PENTRU CONSUM PROPRIU, fără drept” , este INFRACȚIUNE și „se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani”, transmit reprezentanții IJJ Constanța.


Sursă foto: Facebook Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233