dobroge.tv

Live

Angajații Casei de Pensii din Constanța intră în grevă de avertisment: dacă solicitările nu le sunt rezolvate, sindicaliștii amenință că intră în grevă generală

21 noiembrie 2023
Publicitate

Angajații Casei de Pensii din Constanța intră, de mâine, în grevă de avertisment. Reprezentanții instituției vor protesta între 08.00 și 10.00. Așadar, constănțenii trebuie să știe că activitatea va fi complet blocată timp de două ore. Sindicaliștii cer salarii egale cu cele din alte instituții, cum ar fi ANAF, vor condiții mai bune de lucru, plata orelor suplimentare sau rezolvarea deficitului de personal. În cazul în care revendicările nu le vor fi soluționate, aceștia amenință că intră în grevă generală de săptămâna viitoare.

După ce și-au arătat nemulțumirile în fața instituției timp de mai multe zile, angajații de la Casa Județeană de Pensii Constanța intră în grevă de avertisment.

„Greva constă în întreruperea programului de lucru cu publicul, în intervalul 08.00-10.00 și automat întreruperea programului de lucru integral”, a declarat Steliana Brighiu, lider Sindicat Casa Județeană de Pensii Constanța.

Sindicaliștii au mai multe nemulțumiri. Aceștia cer, în principal:

  • Salarii echitabile;
  • Condiții de muncă optime
  • Rezolvarea deficitului de personal
  • Plata orelor suplimentare:
  • Alocarea imediată a resurselor pentru plata orelor suplimentare efectuate de către angajații noștri.
  • Stabilitatea Locurilor de Muncă:
  • Optimizarea Aplicațiilor Informatice:
  • Statut Inspector de Muncă/Inspector Social”, au transmis reprezentanții Sindicatului Național al Salariaților din instituțiile Ministerului Muncii,

În cazul în care solicitările nu le sunt rezolvate, sindicaliștii amenință că intră în grevă generală de pe 27 noiembrie, ceea ce înseamnă că activitatea Caselor de Pensii va fi blocată total.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233