dobroge.tv

Live

Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța

Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța
23 ianuarie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Pentru executarea lucrărilor de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale din municipiul Constanța, în cadrul contractului –“Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, joi – 25 ianuarie 2024, în intervalul orar 08.30 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de str. Vârful cu Dor – Democrației – Comarnic – Calafatului – Vârful cu Dor;
  • porțiunea cuprinsă între str. I.L. Caragiale – Th. Burada – Intrarea Traian – bd. 1 Decembrie 1918 – I.L. Caragiale, cu punctele termice 67, 74, 75 și 144.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții”, transmit reprezentanții RAJA S.A.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233