dobroge.tv

Live

Astăzi se redeschid înscrierile în noua etapă a concursului pentru logo-ul și sloganul stațiunii Mamaia

Astăzi se redeschid înscrierile în noua etapă a concursului pentru logo-ul și sloganul stațiunii Mamaia
29 februarie 2024
Redactia DTV
Publicitate

OMD Mamaia Constanța anunță deschiderea unei noi etape de înscrieri în concursul pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia. Înscrierile în platformă s-au deschis astăzi, la ora 08.00 și se închid pe 7 martie, la ora 23.59.

Propunerile calificate în prima etapă a votului public sunt revalidate ca semi-finaliste și vor intra din nou în etapa de vot public. În noua rundă, pe lângă primele propuneri care au ajuns deja în semifinală, se vor mai califica încă 10 propuneri noi.

Participanții din prima etapă a înscrierilor pot trimite noi propuneri în limita a maxim 3 pentru fiecare candidat (prima etapă + etapa actuală). Astfel, votul publicului se reia de la zero. Juriul a anunțat că logo-ul va fi evaluat separat de slogan.

„Îi invităm încă o dată pe cei care doresc să intre în competiție, să ne trimită propunerile lor pe www.concurslogomamaia.ro. Să studieze foarte bine brief-ul concursului publicat în platforma oficială, alături de regulament. Este necesar ca toată lumea să înțeleagă cum se realizează jurizarea atât pentru logo, cât și pentru slogan. Le urăm succes tuturor și abia așteptăm să vedem finaliștii!” a declarat George Măndilă, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Regulamentul oficial al concursului a fost modificat printr-un act adițional, pe care îl pot citi toți cei care doresc să se înscrie: https://concurslogomamaia.ro/wp-content/uploads/Act-aditional-nr.2-regulament-MAMAIA.pdf

Mai multe detalii suplimentare pot fi solicitate organizatorilor concursului prin completarea formularului disponibil online la secțiunea contact a website-ului oficial: www.concurslogomamaia.ro.

Înființată în primăvara anului trecut, asociația își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233