dobroge.tv

Live

Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța: Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța: Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani
21 martie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Într-un efort comun de a îmbogăți și dezvolta continuu industria ospitalității, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, alături de Organizația de Management al Destinației O.M.D. Mamaia-Constanța și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța, are onoarea de a anunța deschiderea celei de-a XX-a ediții a Salonului de Dotări Hoteliere. Acest eveniment are loc la Pavilionul Expozițional Mamaia, între 21 și 24 martie 2024, marcând două decenii de inovație și parteneriate în sectorul HoReCa.

Salonul se distinge ca o platformă esențială pentru stabilirea de noi conexiuni comerciale și semnarea de acorduri benefice, oferind participanților oportunitatea de a interacționa față în față cu un public vast și specializat. Aceasta ediție promite a fi un punct de reper pentru prezentarea ultimelor inovații și tendințe din industrie, facilitând astfel dezvoltarea și extinderea afacerilor prezente.

„Salonul de Dotări Hoteliere reprezintă o platformă esențială pentru dinamizarea și inovarea în sectorul ospitalității. Această ediție, marcând două decenii de excelență și parteneriate de succes, subliniază angajamentul nostru continuu de a susține creșterea și dezvoltarea afacerilor din acest domeniu vital pentru economia locală și națională. Încurajez toți agenții economici să profite de oportunitățile generoase oferite de eveniment, pentru a-și extinde rețeaua de contacte și a îmbogăți oferta de servicii”, a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia Constanța.

O inovație majoră a acestei ediții este parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, care aduce în prim-plan educația și formarea profesională în domeniul HoReCa. Elevii de la licee tehnologice vor participa activ în cadrul salonului cu standuri proprii, oferindu-le o platformă unică de a interacționa cu profesioniștii din industrie și de a înțelege mai bine cerințele pieței de muncă.

De asemenea, evenimentul va include pentru prima dată o campanie de informare gratuită adresată companiilor din domeniul HoReCa, cu accent pe conformitatea cu reglementările actuale. Prin intermediul conferințelor tematice, participanții vor fi la curent cu cele mai recente legislații și practici recomandate.

Colaborarea strânsă între OMD Mamaia-Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, și celelalte organizații implicate, subliniază angajamentul colectiv de a sprijini creșterea economică și de a oferi o platformă de dezvoltare profesională și tehnologică pentru toți actorii din industrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233