dobroge.tv

Live

Țara Piticilor, țara leagănelor ruginite

21 septembrie 2020
Publicitate

Praful, pânzele de păianjen și buruienile sunt la ele acasă în Țara Piticilor. Aceleași tobogane prăfuite și leagăne ruginite i-au întâmpinat pe micii vizitatori. Locul de joacă s-a redeschis sâmbătă, iar părinții se așteptau să-l găsească renovat, dacă tot a fost închis timp de 7 luni.

Mulți părinți își imaginau că vor găsi cel mai mare loc de joacă din oraș cu o nouă înfățișare. Se gândeau că dacă tot a fost închis câteva luni în contextul pandemiei, autoritățile vor profita de acest timp pentru a-l reabilita.

"E la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. Nu au acordat prea multă atenție. Într-adevăr, am văzut și eu câteva scânduri cu șuruburi lipsă. Asta e, ce să facem. E singurul, n-avem încotro. N-avem altceva", a spus un părinte.

Oamenii sunt de părere că sunt necesare unele reparații în parc, iar timpul cât a stat închis putea fi folosit pentru acest lucru.

"Sunt niște șuruburi care ar mai trebui schimbate. Ar fi trebuit să se și repare anumite leagăne", a spus o constănţeancă.

Parcul s-a redeschis cu un program special de acces, astfel că, cei mici vor intra în serii de maximum o sută de personae, iar între serii, acesta va fi închis timp de o oră pentru igienizare. Părinții speră, totuși, să găsească locul de joacă măcar curat dacă nu au putut să-l găsească și renovat.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233