dobroge.tv

Live

Hagi, înaintea meciului cu FC Rapid: Am arătat că merităm să fim unde suntem. De acum încolo încep meciurile foarte tari, meciurile grele

10 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a arătat că merită să fie pe primul loc în clasamentul Superligii.

“Am avut un an foarte bun, în care jucătorii s-au autodepăşit, am arătat că suntem o echipă competitivă, am avut constanţă, am dat ransdament, jucătorii au jucat foarte bine. Am arătat că merităm să fim unde suntem. De acum încolo încep meciurile foarte tari, meciurile grele. Sperăm să credem în ce facem şi să avem mult curaj. Ne aşteaptă un meci dificil cu Rapid, dar suntem încrezători, avem convingerea că vom face un meci bun”, a spus Hagi, citat de news.ro.

El a precizat că nu poate conta pe doi jucători la confruntarea cu Rapid. “Boli e accidentat, iar Baravykas încă nu este apt. În rest toată lumea e bine. E important să ne atingem obiectivul de a încerca să ne impunem, să dominăm şi să impunem intensitatea şi ritmul jocului”, a adăugat tehnicianul.

Liderul Farul Constanţa va întâlni FC Rapid, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.30, în ultima etapă a sezonului regulat al Superligii.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233