dobroge.tv

Live

INDIAN WELLS. Sorana Cîrstea a eliminat-o pe Caroline Garcia, numărul 5 mondial, şi s-a calificat în sferturi

INDIAN WELLS. Sorana Cîrstea a eliminat-o pe Caroline Garcia, numărul 5 mondial, şi s-a calificat în sferturi
15 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sorana Cîrstea, numărul 83 mondial, s-a calificat în sferturi la Indian Wells, după ce a învins-o, miercuri, pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 5 WTA.

Cîrstea s-a impus cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, după un meci care a durat două ore şi 23 de minute.

Este pentru prima oară când Cîrstea se impune în faţa lui Garcia, după ce a pierdut precedentele două întâlniri. De asemenea, este pentru prima oară când ajunge în sferturi la Indian Wells.

În sferturi, Sorana Cîrstea va juca împotriva Iga Swiatek, numărul 1 mondial. Cîrstea şi Swiatek s-au mai întâlnit o singură dată, în 2022 la Australian Open, când poloneza s-a impus în trei seturi.

Pentru accederea în sferturi, Cîrstea va primi 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA.

Sorana Cîrstea a declarat, miercuri, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, că îi datorează forma sa bună antrenorului Thomas Johansson.

“Am început să mă pregătesc cu Thomas Johansson în presezon şi am simţit că joc bine, chiar dacă rezultatele nu au fost cele pe care mi le-am dorit în ianuarie şi februarie. E un antrenor extraordinar şi cred că îi datorez forma bună lui”, a spus Cîrstea, citată de news.ro. 

Ea a precizat că este fericită că a câştigat meciul din optimi împotriva sportivei Caroline Garcia: “Nu am mai învins-o pe Caro înainte, astfel că ştiam că va fi un meci greu. Este o jucătoare foarte agresivă. Ştiam că este greu împotriva ei. Sunt fericită că am câştigat şi categoric victoria înseamnă mult pentru mine. Este impresionant să am o asemenea susţinere atât de departe de casă. Au fost alături de mine din tot sufletul şi le mulţumesc pentru asta. Le mulţumesc rormânilor, care au fost senzaţionali în seara asta. Şi ei au câştigat”.

Sursă foto: Sorana Cîrstea Facebook


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233