dobroge.tv

Live

O adolescentă din Cumpăna a impresionat o țară întreagă la „Românii au talent”. Bianca a primit Golden Buzz de la Bobonete: „Îmi vine să plătesc bilet”. VIDEO

18 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Aflată la a doua participare în cadrul emisiunii „Românii au talent”, Bianca Avram, o adolescentă din Cumpăna a impresionat vineri o țară întreagă prin numărul său de dans contemporan. Tânăra dansatoare a reușit să ridice jurații și toată sala în picioare și a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete. Astfel, a fost trimisă direct în semifinale.

Bianca a mai participat la show-ul de talente și anul trecut. „Mi-a plăcut de mică să dansez. Dansam singură prin casă, îmi făceam coregrafii cu mișcări inventate de mine”, a spus ea.

Astfel, Bianca a început în clasa a doua să ia lecții de dans modern, apoi s-a înscris la liceul de coregrafie și a făcut balet. Părinții o susțin și fac eforturi mari să o ducă la toate concursurile. Pe lângă balet, ea face și gimnastică, iar marea sa pasiune, dansul contemporan, este o îmbinare între cele două.

Numele meu este Bianca. Am 16 ani. Vin din Constanța și toată ziua mi-o petrec dansând. Totul a început de când eram mai micuță și dansam prin casă. Îmi făceam singură solo, cu mișcări inventate de mine. A fost greu la început. Dar mi-am dat seama că-mi place foarte mult. Și, treptat, începând de la mișcări simple, am ajuns la un nivel mai ridicat (...)

Dimineața mea începe prin orele de balet de la liceu. După ce termin programul de școală, mă duc la orele particulare. Dansul pentru mine este un mod liber de a mă exprima.

Îmi este mult mai ușor să mă fac înțeleasă prin mișcările corpului și gesticulând, decât să mă exprim prin cuvinte. Fac gimnastică și balet. Dansul este o fuziune între cele două ramuri”, a spus Bianca.

Evoluția sa a fost uimitoare, iar tânăra dansatoare a avut un moment artistic impresionant, cu elemente de gimnastică extrem de dificile incluse în coregrafie.

Reacția juriului

„Mă gândesc ce să spun. Că a fost deosebit e deja banal să spun. Tu în momentul ăsta stăpânești trei discipline: gimnastică, dans și balet. Dacă tu deja le stăpânești pe astea trei și în plus ai trăirea care este evident că dă pe dinafară în cazul tău, ești foarte aproape de un dansator complet. Mi se pare extraordinar să reușești să transmiți emoții și cu degete și încheieturile picioarelor. Ai ales momentul potrivit să îți folosești degetele și felul în care labele picioarelor îți făceau așa... A fost ce trebuia, unde trebuia, cât trebuia. Cred că am mai zis de vreo două ori în sezonul ăsta, ai toate șansele să câștigi marele premiu la Românii au Talent!”, a spus Dragoș.

„Observ cu mare plăcere că vin la Românii au Talent din ce în ce mai mulți copii foarte talentați în ceea ce înseamnă dans contemporan, balet, gimnastică. Eu mă tot repet că spun că de fiecare dată, cu fiecare număr pe care îl văd, e mai bun și mai bun și tot așa. Îmi vine să plătesc bilet. Îmi vine să întreb: unde trebuie să dau bani pentru ce am văzut acum? Că așa, gratis, nu știu ce să zic. A fost spectaculos ce ai făcut în seara asta”, a spus Mihai Bobonete.

„Mi se pare spectaculos la tine faptul că tu ai ales o muzică care nu ne-a spus mai nimic. Muzica asta am înțeles-o datorită mișcărilor tale. Momentele astea sunt preferatele mele. Când ne lasă fără cuvinte”, a spus Andra.

„Este și foarte multă inteligență la mijloc, e sclipitoare chiar. Încep să cred că e ceva magic în sezonul acesta pentru că eu atâtea fenomene și momente neașteptate n-am întâlnit în istoria emisiunii, atât de multe și aproape și unul după altul”, a spus Andi.

Mesajul lui Biancăi după apariţia la „Românii au talent”

Înainte de a începe lista mulțumirilor, care este nesfârșită... Aș vrea să vă spun că m-am simțit extraordinar în această seară și că simt efectiv că am ajuns la level-ul maxim din aceasta frumoasă etapa a vieții mele.

Mulțumesc domnul @mihai.bobonete pentru că mi-ați acordat șansa de a merge mai departe în acest sezon cu adevărat magic, cât și celorlalți jurați pentru toate cuvintele minunate, care mi-au oferit multă încredere!

Mulțumesc doamnei Elena Rușa .. persoana fără de care nu aș fi ajuns niciodată aici!

Mulțumesc părinților pentru susținere!

Mulțumesc și profesorilor care au contribuit la dezvoltarea mea.

Și nu în ultimul rând, vouă!

Mulțumesc pentru toate aprecierile, cuvintele frumoase și pentru toate distribuirile. Am lângă mine oameni fantastici care îmi sunt alături și sper din suflet că am reușit să vă transmit toată emoția cu care am pășit pe scena.

Mulțumesc tuturor!”, a transmis Bianca pe rețelele de socializare.


Sursă foto/video: Românii au Talent

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233