dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Bunuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră dintr-un autocar sosit din Turcia

JUDEŢUL CONSTANŢA. Bunuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră dintr-un autocar sosit din Turcia
09 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, articole vestimentare și încălțăminte, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 06.06.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele deținute de doi cetățeni români, 128 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoanele în cauză au declarat că au achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Produsele, în valoare de aproximativ 43.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233