dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Tragedie în această dimineață: trei persoane au murit și două au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent - un băiat de 15 ani a fost salvat după ce a intrat în stop cardiac. FOTO/VIDEO

NAȚIONAL. Tragedie în această dimineață: trei persoane au murit și două au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent - un băiat de 15 ani a fost salvat după ce a intrat în stop cardiac. FOTO/VIDEO
10 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit în această dimineață la intersecția dintre drumul județean 106A Sibiu - Păltiniș cu drumul județean 106D Sibiu – Cisnădioara. Trei ane au murit și două au fost rănite după ce o mașină a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autoturusim. Un băiat de 15 ani a fost salvat după ce a intrat în stop cardiac.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Răşinari, la intersecţia cu DJ 106D, un bărbat în vârstă de 63 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Răşinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani”, informează IPJ Sibiu.

Șoferii ambelor autoturisme au decedat pe loc, printre care şi un bărbat în vârstă de 50 de ani, aflat în dreapta. În urma impactului au fost răniți și doi pasageri, un adolescent de 15 ani, din prima maşină, şi un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

„În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, trei bărbaţi în vârstă de 24, 50 şi 63 prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, medicii prezenţi la faţa locului declarând decesul acestora. De asemenea, alte două persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat la CPU Luther, şi un bărbat de 31 de ani. Ambii au fost transportaţi la spital de echipajele SAJ”, precizează ISU Sibiu.

Bărbatul de 31 de ani a suferit traumatisme multiple de membre inferioare şi superioare, traumatism cranio-cerebral acut cu plagă, starea sa fiind relativ bună.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Galerie Foto

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233