dobroge.tv

Live

Înfrângere pe final de meci în Lituania

Înfrângere pe final de meci în Lituania
23 noiembrie 2023
Publicitate

CSM Constanța s-a luptat curajos în Lituania, în cea de a cincea etapă a Eurocup Women, însă din nou a părăsit învinsă terenul. Vicecampioana României a cedat aseară în confruntarea de pe terenul lui Kibirkstis Vilnius, cu scorul de 87-78 după un final tensionat, în care gazdele s-au desprins decisiv abia în ultimul minut. 

Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a câștigat sferturile 2 și 4, dar nu a fost suficient pentru a bifa prima victorie în competițiile europene din istoria clubului. În urma acestui rezultat, CSM Constanța rămâne pe ultima poziție a clasamentului, cu cinci puncte obținute în cinci etape. 

Ultima partidă pentru formația de pe litoral din această competiție este programată la finalul acestei luni, când va evolua tot în deplasare, pe terenul franțuzoaicelor de la Angers. 

Până atunci, CSM Constanța joacă următorul meci acasă, cu Universitatea Cluj, în etapa a cincea din Liga Națională la baschet feminin. Aceasta este programată pentru sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233