dobroge.tv

Live

Farul joacă la victorie la Voluntari

24 noiembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța vrea să iasă cât mai repede din pasa proastă în care a intrat în ultima perioadă. Campioana României are nu mai puțin de 5 meciuri consecutive fără victorie în Superligă și riscă să se îndepărteze de locurile care duc în play-off. Pentru a evita acest lucru „marinarii“ speră să se întoarcă mâine seara cu o victorie de pe terenul lui FC Voluntari, o altă echipă aflată în suferință în această ediție de campionat.

Farul Constanța nu își mai permite pași greșiți în Superliga României la fotbal. Formația pregătită de Gheorghe Hagi a obținut doar patru puncte din ultimele cinci partide și este acum în pericol să piardă contactul cu locurile care asigură prezența în play-off-ul campionatului. 

„Marinarii“ sunt pe locul șapte, cu 22 de puncte, aștfel că orice pas greșit îi poate costa îndeplinirea obiectivului. În aceste condiții, partida de sâmbătă, de pe terenul lui FC Voluntari, o altă formație aflată în suferință, trebuie câștigată cu orice preț. Misiunea nu se anunță însă deloc una ușoară, în condițiile în care ilfovenii n-au pierdut niciodată „acasă“ în fața Farului în precedentele cinci partide.

Partida dintre Farul Constanța și FC Voluntari face parte din etapa cu numărul 17 a Superligii României la fotbal și este programată să se joace sâmbătă, de la ora 17 pe stadionul „Anghel Iordănescu“ din Voluntari.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233